Glaskålsravioli med jomfruhummer og skilt sauce
Glaskålsravioli med jomfruhummerfyld og brøndkarse – serveret med syrnet fløde skilt med dild olie.
Ingredienser
4 pers.
1 Stort glaskål (eller 2 små), i alt 12 skiver
Brøndkarse
Jomfruhummerfyld:
100 g. Jomfruhummerhaler (med skal, som gemmes til bisque)
1,5 tsk. Mascarpone
1/2 tsk. Finthakket dild
1/2 tsk. Finthakket purløg
Skal fra 1/4 citron
Salt og friskkværnet peber
Syrnet fløde:
1,5 dl. Fløde 38%
Saft fra 1/4-1/2 citron, afhængigt af størrelse
Salt
Dildolie:
2 dl. Smagsneutral olie
1 Stort bundt dild
Fremgangsmåde
Skær skrællen af dit glaskål. Skær tynde skiver på et mandolinjern og udstik med en udstikker på 7,5 cm. i diamater.
Blancher skiver af glaskål i saltet vand i ca. 1 minut og kom dem i isvand.
Synet fløde:
Kom citronsaft og lidt salt i fløden og rør det samme til det tykner en lille smule. Hvis den bliver for tyk kan du blot fortynde den med lidt ekstra fløde.
Dildolie:
Varm olie op til 55 grader. Blend olie med dild i nogle minutter (mindst 5 min). Sigt den grønne olie gennem en suppesi eller et klæde.
Jomfruhummerfyld:
Pil jomfruhummerhalerne og sørg for, at du får fjernet tarmen. Hak jomfruhummerhalerne groft og rør med mascarpone, citronskal, finthakket dild og purløg – og smag til med salt og peber. Sæt på køl.
Servering:
Kom en tsk. jomfruhummerfyld i midten af hver skive glaskål og fold siderne mod midten, så du får en lille ravioli.
Læg tre raviolier på hver tallerken.
Kom 1,5 dl. Syrnet fløde i en lille kasserolle og hæld 0,75 dl. dildolie i, vend det meget let og kort sammen – og hæld et par skefulde på hver tallerken.
Great discussion here! If you’re intrigued by games that require both
luck and strategy, I’d recommend visiting Bombucks-game.net.
Our Bombucks game is perfect for those who love adrenaline-pumping experiences.
You can navigate through minefields and potentially earn big rewards.
Join us to explore more and see how well you can do in the world of strategic online gaming!