Grillet torsk med jordskokker og løg

Hoisin nudler med and og grønt

Hoisin nudler med stegt andebryst og friske grøntsager.

Ingredienser
2 pers.

2 Andebryster
200 g. Risnudler
1/2 Agurk
2-3 Gulerødder, afhængigt af størrelse
2 Forårsløg
1 Rød chili
En håndfuld koriander eller bredbladet persille
2 spsk. Hvidvinseddike
2 tsk. Sesamfrø
2 tsk. Sorte sesamfrø

Mariande til nudler:
6 spsk. Hoisin
1 spsk. Soya
1 spsk. Østersauce
1 tsk. Sesamolie
1 spsk. Limesaft

Fremgangsmåde
Start med at klargøre grøntsagerne. Agurk og gulerødder skæres i julienne. Persille/koriander plukkes.
Forårsløg og chili skæres på skrå i tynde skiver.
Vend gulerødderne i hvidvinseddike.
Imens ristes sesamfrøene ved middel varme på en pande, til de lyse frø bliver gyldne.

Skær eventuelt fedt og sener af andebrysterne, rids skindet (pas på det ikke bliver for dybt) og drys med salt.
Læg andebrysterne med skindsiden nedad på en kold pande, tænd på høj varme og tryk det mod panden det første minut, så det bliver stegt jævnt. Efter nogle minutter skrues der ned på middel varme og steges videre til skindet er gyldent og sprødt. Vend kødet og steg videre på den anden side ca. 8 minutter – eller til det har en kernetemperatur på 64 grader, og lad det herefter trække inden du skærer det ud.
(Hvis du ikke ønsker anden rosastegt kan du tilberede den længere, så den får en højere kernetemperatur)

Imens koges nudlerne som anvist på pakken og overhældes derefter med koldt vand.
Rør tingene til marinaden sammen og vend nudlerne heri.

Anret nudlerne i en dyb tallerken med grøntsager og top med sesamfrø. Andebrysterne skæres i skiver og anrettes i siden af tallerkenen.

1 kommentar

  • Hi there, this weekend is good designed for me, because
    this time i am reading this wonderful informative
    piece of writing here at my home.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillet torsk med jordskokker og løg