Hoisin nudler med and og grønt

Glaskålsravioli med jomfruhummer og skilt sauce

Glaskålsravioli med jomfruhummerfyld og brøndkarse – serveret med syrnet fløde skilt med dild olie.

Ingredienser
4 pers.

1 Stort glaskål (eller 2 små), i alt 12 skiver
Brøndkarse

Jomfruhummerfyld:
100 g. Jomfruhummerhaler (med skal, som gemmes til bisque)
1,5 tsk. Mascarpone
1/2 tsk. Finthakket dild
1/2 tsk. Finthakket purløg
Skal fra 1/4 citron
Salt og friskkværnet peber

Syrnet fløde:
1,5 dl. Fløde 38%
Saft fra 1/4-1/2 citron, afhængigt af størrelse
Salt

Dildolie:
2 dl. Smagsneutral olie
1 Stort bundt dild

Fremgangsmåde
Skær skrællen af dit glaskål. Skær tynde skiver på et mandolinjern og udstik med en udstikker på 7,5 cm. i diamater.
Blancher skiver af glaskål i saltet vand i ca. 1 minut og kom dem i isvand.

Synet fløde:
Kom citronsaft og lidt salt i fløden og rør det samme til det tykner en lille smule. Hvis den bliver for tyk kan du blot fortynde den med lidt ekstra fløde.

Dildolie:
Varm olie op til 55 grader. Blend olie med dild i nogle minutter (mindst 5 min). Sigt den grønne olie gennem en suppesi eller et klæde.

Jomfruhummerfyld:
Pil jomfruhummerhalerne og sørg for, at du får fjernet tarmen. Hak jomfruhummerhalerne groft og rør med mascarpone, citronskal, finthakket dild og purløg – og smag til med salt og peber. Sæt på køl.

Servering:
Kom en tsk. jomfruhummerfyld i midten af hver skive glaskål og fold siderne mod midten, så du får en lille ravioli.
Læg tre raviolier på hver tallerken.
Kom 1,5 dl. Syrnet fløde i en lille kasserolle og hæld 0,75 dl. dildolie i, vend det meget let og kort sammen – og hæld et par skefulde på hver tallerken.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hoisin nudler med and og grønt