Citronfromage med italiensk marengs

Smørrebrød med roastbeef, estragonmayo og kapersbær

Smørrebrød med roastbeef, estragonmayo, kapersbær, syltede perleløg, peberrod og brøndkarse.

Ingredienser
4 stk.

4 Skiver rugbrød
16 Skiver roastbeef (gerne hjemmelavet)
6 Kapersbær
5 Perleløg
1/2 Frisk peberrod
Brøndkarse
Flagesalt og friskkværnet peber

Syltelage:
1 dl. Sukker
1 dl. Eddike
1 dl. Vand

Estragonmayo:
2 dl. Smagsneutral olie
2 Bundter Estragon
1 Æggeblomme
1 tsk. Dijonsennep
1 spsk. Hvidvinseddike
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Start med at komme ingredienser til syltelage over, og kog det op til sukkeret er smeltet. Lad det herefter køle lidt ned. Imens skæres top og bund af perleløg, som skæres over på midten og deles i skaller. Husk at fjerne hinden.
Hæld syltelage over løgskallerne og sæt på køl, gerne natten over.

Estragonmayo:
Blend olie med estragon på høj hastighedi 5-10 minutter.
Sigt den grønne olie gennem en suppesi eller et klæde og lad den køle af.
Pisk æggeblomme, dijonsennep, hvidvinseddike og salt sammen. Hæld en tynd stråle af din grønne olie i lidt ad gangen, imens du fortsat pisker. Pisk til du har en fast mayo. Smag til med salt og peber.
Kom den på sprøjtepose og læg på køl til du skal brug den.

Kom 4 skiver roastbeef på hvert stykke rugbrød. Krydr med flagesalt og friskkværnet peber. Kom 3 halve kapersbær og 5 syltede løgskaller på og riv frisk peberrod ud over. Top med en håndfuld brøndkarse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citronfromage med italiensk marengs