Asiatisk torsk med gulerodspuré, pak choi og brunet smør med soya

Blodappelsin med fennikel og pistacie

Fileter af blodappelsin med fennikelcrudité, fennikelskud og pistacie. Nemt og lækkert tilbehør til aftensmad eller brunch.

Ingredienser
4-5 Blodappelsiner, afhængigt af størrelse
1/2 Fennikel
Skud fra fennikel
2 spsk. Pistacie, hakket

Fremgangsmåde
Start med at plukke skudene af din fennikel. Riv fennikel helt tyndt på mandolinjern. Kom det i en bøtte med vand og isterninger og sæt på køl til det skal bruge. På den måde sørger du for at din crudité bliver sprød.
Skær blodappelsin i filter og hak pistacie.
Dryp fennikelcrudité af, så det ikke er vådt når det kommer i salaten. Vend cruditéen med blodappelsin. Top med fennikelskud og hakket pistacie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asiatisk torsk med gulerodspuré, pak choi og brunet smør med soya