Hvide chokoladetrøfler med lime, hindbær og pistacie

Hvide chokoladetrøfler med lime, hindbær og pistacie.
Ingredienser
ca. 20 stk.
200 g. Hvid chokolade
1 dl. Piskefløde
10 g. Glykosesirup
Skal fra 1/2 lime
15 g. Frysetørrede hindbær
50 g. Konditorpistacie
Fremgangsmåde
Finhak chokoladen og kom den i en skål. Imens varmes fløde og glykosesirup op i en kasserolle.
Hæld den varme fløde over chokoladen og lad det stå et minut. Rør i midten af skålen med en dejskraber til du har en ensartet, blank masse. Riv limeskal i og vend det godt ind i ganachen.
Kom film på helt ned til ganachen og sæt på køl i nogle timer (gerne natten over), til den har sat sig.
Finhak pistacienødder og bland med frysetørrede hindbær. Tril små chokoladekugler og vend dem i blandingen med pistacie og hindbær. Opbevar chokoladetrøflerne på køl i en lufttæt beholder.
Ingen kommentarer endnu