Juleaperol med tranebær

Hvide chokoladetrøfler med lime, hindbær og pistacie

Hvide chokoladetrøfler med lime, hindbær og pistacie.

Ingredienser
ca. 20 stk.

200 g. Hvid chokolade
1 dl. Piskefløde
10 g. Glykosesirup
Skal fra 1/2 lime

15 g. Frysetørrede hindbær
50 g. Konditorpistacie

Fremgangsmåde
Finhak chokoladen og kom den i en skål. Imens varmes fløde og glykosesirup op i en kasserolle.
Hæld den varme fløde over chokoladen og lad det stå et minut. Rør i midten af skålen med en dejskraber til du har en ensartet, blank masse. Riv limeskal i og vend det godt ind i ganachen.
Kom film på helt ned til ganachen og sæt på køl i nogle timer (gerne natten over), til den har sat sig.
Finhak pistacienødder og bland med frysetørrede hindbær. Tril små chokoladekugler og vend dem i blandingen med pistacie og hindbær. Opbevar chokoladetrøflerne på køl i en lufttæt beholder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaperol med tranebær