Salat med bagt sød kartoffel, feta og oliven

Hvid rocky road

Lækre rocky roads i hvid udgave med pistacienødder, frysetørrede hindbær, mini skumfiduser og cornflakes. En lækker lille dessert, som er super nem at lave.

Ingredienser
300 g. Hvid chokolade
50 g. Pistacienødder
 (konditor pistacie)
15 g. Frysetørrede hindbær
75 g. Miniskumfiduser
30 g. Cornflakes

Fremgangsmåde
Bland pistacienødder, frysetørrede hindbær, mini skumfiduser og cornflakes. Tag lidt af det fra og gem som topping.
Halvdelen af blandingen (skumfiduser, pistacie osv.) fordeles i et lille fad eller firkantet bøtte (jeg har brugt en condibøtte), beklædt med bagepapir.
Smelt hvid chokolade over vandbad og hæld halvdelen af chokoladen over blandingen i bøtten. Gentag med den anden halvdel, så det resterende af blandingen med skumfiduser, pistacie osv. hældes på og den anden halvdel af chokoladen hældes over.
Drys med lidt af blandingen, som du gemte, som topping på din rocky road. Sæt på køl nogle timer og skær den herefter ud i kvadratiske stykker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med bagt sød kartoffel, feta og oliven