Flæskestegssandwich

Juleaperol med tranebær

En julet udgave af aperol med tranebær og rosmarin.

Ingredienser
1 stk.
4 cl. Aperol
4 cl. Tranebærsaft
12 cl. Prosecco
Danskvand til at toppe med

Derudover:
Isterninger
Friske tranebær
Rosmarin
Appelsin i skiver
1 Vinglas

Fremgangsmåde
Kom en stor håndfuld isterninger i dit vinglas og læg en skive appelsin i siden af glasset.
Kom først aperol og tranebærsaft i. Hæld prosecco i og top med danskvand. Pynt din juleaperol af med en kvist rosmarin og lidt friske tranebær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flæskestegssandwich