Cocktail med havtorn og ingefær

Frisk og syrlig cocktail med havtorn og ingefær.
Ingredienser
2 pers.
8 cl. Gin
1,5 Æggehvider, pasteuriseret
8 cl. Citronsaft
300 ml. Lemon sodavand
En lille håndfuld isterninger
16 cl. Sirup:
1,5 dl. Havtorn
30 g. Ingefær
1 dl. Sukker
0,75 dl. Vand
1/3 tsk. Vaniljesukker
Pynt:
Rosmarin
Fremgangsmåde
Skræl ingefær og skær det i mindre stykker. Kom det i en lille gryde med havtorn, sukker, vand og vaniljesukker – og kog det op. Lad det stå og simre på komfuret. Sigt det herefter gennem en si, kom det på flaske eller glas og sæt på køl til det skal bruges.
Kom gin, æggehvider, citronsaft og sirup i en shaker og ryst den godt. Kom isterninger i og ryst igen.
Hæld det i et cocktailglas, top med lemonsodavand og kom en kvist rosmarin i.
Ingen kommentarer endnu