Rabarber cocktail

Denne rabarber cocktail er super frisk, både sød og syrlig – og er helt perfekt her til sommer. En af mine klare favoritter.
Ingredienser
2 stk.
Rabarbersirup
175 g. Rabarber
200 g. Sukker
80 g. Vand
16 cl. Rabarbersirup
8 cl. Vodka
400 ml. Lemonsodavand
2 Øko limefrugter
Isterninger
Pynt:
Mynte
Rabarbersnirkel (skæres med tyndskræller)
Fremgangsmåde
Rabarbersirup:
Rens rabarber og skær dem i små stykker.
Kom dem i en gryde med sukker og vand, og kog ved middelhøj varme til rabarberne er møre. Skru hefter ned for varmen og lad det simre i mindst 15 min.
Si saften fra, så du har en ren sirup og kom den i en lufttæt flaske/beholder og sæt på køl.
Kom vodka og rabarbersirup i to glas. Skær limefrugter i kvarte og tryk saften (1 hel lime pr. drink) ud i rabarbarsirup/vodka og læg herefter 4 både i hver.
Kom en stor håndfuld isterninger i og top med lemonsodavand. Rør rundt, så rabarbersaften bliver fordelt.
Pynt med en kvist mynte og en rabarbersnirkel.
Opskriften her tager udgangspunkt i 2 store glas, som på billedet, så den kan også bruges til 4 små glas.
Ingen kommentarer endnu