Panna cotta med brombær

Bagt fennikel med kapers, hasselnødder og urter

Bagt fennikel med kapers, ristede hasselnødder, purløg, karse og fennikelskud. Perfekt som tilbehør til fisk.

Ingredienser
1 Fennikel
2 spsk. Olivenolie
Salt og friskkværnet peber

1 1/2 spsk. Kapers
10 g. Hasselnødder
Karse
Purløg

Fremgangsmåde
Start med at pille fennikelskudene af og gem dem til senere.
Skær lidt af toppen og lidt af det hårde i midten af bunden. Del den i 4 stykker, kom den i et lille fad, hæld olivenolie over og kværn med salt og peber. Bag i ovn ved 175 grader i 25-30 minutter eller til den er mør.

Imens ristes hasselnødder ved middel varme på en pande. Rør i dem jævnligt til skallen begynder at løsne sig lidt.
Kom dem i et viskestykke og gnid dem mod hinanden til skallen falder af. Del dem herefter i halve.

Hak lidt purløg fint og klip karse.

De færdigbagte fennikel anrettes på en tallerken. Drys med kapers, ristede hasselnødder, purløg, karse og de gemte fennikelskud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panna cotta med brombær