Bagt fennikel med kapers, hasselnødder og urter

Bagt fennikel med kapers, ristede hasselnødder, purløg, karse og fennikelskud. Perfekt som tilbehør til fisk.
Ingredienser
1 Fennikel
2 spsk. Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
1 1/2 spsk. Kapers
10 g. Hasselnødder
Karse
Purløg
Fremgangsmåde
Start med at pille fennikelskudene af og gem dem til senere.
Skær lidt af toppen og lidt af det hårde i midten af bunden. Del den i 4 stykker, kom den i et lille fad, hæld olivenolie over og kværn med salt og peber. Bag i ovn ved 175 grader i 25-30 minutter eller til den er mør.
Imens ristes hasselnødder ved middel varme på en pande. Rør i dem jævnligt til skallen begynder at løsne sig lidt.
Kom dem i et viskestykke og gnid dem mod hinanden til skallen falder af. Del dem herefter i halve.
Hak lidt purløg fint og klip karse.
De færdigbagte fennikel anrettes på en tallerken. Drys med kapers, ristede hasselnødder, purløg, karse og de gemte fennikelskud.
Ingen kommentarer endnu