Appelsinmousse med nøddebund og karamelcreme

Salat med blodappelsin, fennikel og urter

Salat med blodappelsin, fennikel, urter og syltede sennepskorn.

Ingredienser
1 Hjertesalat
1/2 Fennikel (gem skuddene)
3 Blodappelsiner
Brøndkarse

Marinade til salat:
1 spsk. Olivenolie
2 spsk. Hvidvinseddike
1/2 spsk. Akaciehonning
1/2 tsk. Dijonsennep
Salt

Syltede sennepskorn:
30 g. Sennepskorn
1 1/2 dl. Eddike
2 spsk. Sukker
1/4 tsk. Salt
(Opskriften giver til mere end der skal bruges i salaten, da det er svært at lave i mindre mængde, men det kan gemmes længe i køleskabet)

Fremgangsmåde
Kom sennepskorn, eddike, sukker og salt i en kasse rolle og giv det et opkog. Skru herefter ned for varmen og lad det simre et kvarter. Kom i en lufttæt bøtte og sæt på køl til det skal bruges (gerne natten over).
Rør ingredienser til marinade sammen. Skær hjertesalat groft ud og vend det i marinaden. Skær fennikel helt tyndt på mandolinjern og fordel det på salaten (husk at gemme skuddene).
Blodappelsin skæres ud i fileter, som lægges ovenpå fennikel.
Top med syltede sennepskorn, brøndkarse og fennikelskud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appelsinmousse med nøddebund og karamelcreme