Salat med bagt laks, æble, fennikel og kapers

Lækker frisk salat med ting jeg elsker – bagt laks, grøn æble, fennikel og kapers – toppet med friske urter, serveret med sennepsdressing.
Ingredienser
1 pers.
125 g. Laks (bagt med salt, friskkværnet peber og 1 tsk. tørret dild)
1/2 Grønt æble
1/4 Fennikel
1 Lille hoved hjertesalat
1 Spsk. kapers
Dild
Brøndkarse
Dressing:
1 dl. Creme fraiche 9 %
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. Citronsaft (smag til)
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader. Drys laksen med salt, friskkværnet peber og tørret dild og bag den i ca. 12 minutter. Lad den herefter køle af.
Skyl hjertesalat, hak det groft og fordel det i en dyb tallerken. Skær det grønne æble i små både, riv fennikel på mandolinjern og fordel det på hjertesalaten. Del laksen i mundrette stykker og fordel den ligeledes på salaten.
Drys kapers ud over og pynt med dild og brøndkarse.
Dressing:
Rør alle ingredienser sammen og smag til.
Ingen kommentarer endnu