Melonsalat med parmaskinke, mozzarella og asparges

Salat med bagt laks, æble, fennikel og kapers

Lækker frisk salat med ting jeg elsker – bagt laks, grøn æble, fennikel og kapers – toppet med friske urter, serveret med sennepsdressing.

Ingredienser
1 pers.

125 g. Laks (bagt med salt, friskkværnet peber og 1 tsk. tørret dild)
1/2 Grønt æble
1/4 Fennikel
1 Lille hoved hjertesalat
1 Spsk. kapers
Dild
Brøndkarse

Dressing:
1 dl. Creme fraiche 9 %
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. Citronsaft (smag til)
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader. Drys laksen med salt, friskkværnet peber og tørret dild og bag den i ca. 12 minutter. Lad den herefter køle af.
Skyl hjertesalat, hak det groft og fordel det i en dyb tallerken. Skær det grønne æble i små både, riv fennikel på mandolinjern og fordel det på hjertesalaten. Del laksen i mundrette stykker og fordel den ligeledes på salaten.
Drys kapers ud over og pynt med dild og brøndkarse.

Dressing:
Rør alle ingredienser sammen og smag til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melonsalat med parmaskinke, mozzarella og asparges