Eclair med vaniljecreme, appelsin og chokoladeganache

Friske forårsruller med and, papaya og gomadressing

Friske forårsruller med hoisin and, papaya, gulerod, agurk og forårsløg serveret med hjemmelavet gomadressing

Ingredienser
5 stk.

5 stk. Rispapir
2 Andebryster
1/3 Agurk
2 Gulerødder
1/6 Papaya
2 Forårsløg

Hoisinmarinade:
1/2 dl. Hoisin
1 spsk. Soya
1 spsk. Limesaft
1 spsk. Østersauce
1 tsk. Sesamolie

Gomadressing:
80 g. Sesamfrø
4 spks. Soya
1 spsk. Sesamolie
3 spsk. Riseddike
3 spsk. Vand
2 tsk. Sukker

Fremgangsmåde
Hoisinsauce:
Rør alle ingredienser sammen til en ensartet sauce.

And:
Skær eventuelt fedt og sener af andebrysterne, rids skindet (pas på det ikke bliver for dybt) og drys med salt.
Læg andebrysterne med skindsiden nedad på en kold pande, tænd på høj varme og tryk det mod panden det første minut, så det bliver stegt jævnt. Efter nogle minutter skrues der ned på middel varme og steges videre til skindet er gyldent og sprødt. Vend kødet og steg videre på den anden side ca. 8 minutter – eller til det har en kernetemperatur på 64 grader, og lad det herefter trække inden du skærer det ud.
(Hvis du ikke ønsker anden rosastegt kan du tilberede den længere, så den får en højere kernetemperatur).
Herefter skæres brysterne i skiver og vendes i hoisinsaucen.

Gomadressing:
Rist sesamfrø gyldne på en pande og rør dem herefter til en paste i en minihakker. Tilføj de øvrige ingredienser, og smag til. Du kan evt. tilføje mere vand, hvis du synes den er for tyk.

Papaya skæres i tynde både. Agurk skæres i tynde stave, og forårsløg og gulerod skæres i julienne.
Gør rispapiret vådt (obs. det må endelig ikke være blødt), og læg lidt af alle grøntsager på midten og top med hoisinmarineret and. Fold sammen til en rulle og skær den herefter ud i 4 små stykker (som sushi).
Jeg skærer lidt af hver ende, så man får nogle ensartede stykker, der er nemme at spise. Server med gomadressig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eclair med vaniljecreme, appelsin og chokoladeganache