Tatar med svampe, ramsløgskapers, jordskokkechips og urter

Friske forårsruller med rejer, mango og grønt

De lækreste forårsruller med rejer, mango og en masse dejlige grøntsager!

Ingredienser
4 stk.
4 Stykker rispapir
16 Store rejer (ca. 200 g.)
1 Avocado
1/3 Agurk
1/3 Mango
2 Forårsløg
En håndfuld bredbladet persille (koriander, hvis man er til det)
Skal fra 1 lime

Dip:
1 tsk. Finthakket hvidløg
1 tsk. Finthakket chili
1 tsk. Finthakket ingefær
1 Lime
1/2 dl. Soya

Fremgangsmåde
Kom lidt rapsolie på en pande og steg rejerne kort på hver side. Lad dem køle af, drys med salt og riv limeskal ud over. Imens ordnes grøntsagerne.
Mango og avocado skæres i tynde både. Agurk skæres i stave og forårsløg skæres i julienne.
Gør rispapiret vådt til det ikke er helt stift mere (obs. det må endelig ikke være blødt), og læg lidt af alle grøntsager og persille på midten og top med 4 rejer. Fold sammen til en rulle og skær den herefter ud i 4 små stykker (som sushi).
Jeg skærer lidt af hver ende, og skærer så der er en reje i hvert stykke.

Finhak hvidløg hvidløg, ingefær og chili og fordel det i to soya skåle. Hæld soya på og saft fra en lime.
Dyp dine stykker af forårsrulle heri.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tatar med svampe, ramsløgskapers, jordskokkechips og urter