Grillspyd med rejer og mango
Lækre spyd til grillen med rejer, mango, squash, og rødløg penslet med en olie med chili, ingefær og hvidløg.
Ingredienser
6 spyd
18 Store rejer
1 Mango
1 Squash
2-3 Rødløg, afhængigt af størrelse
Olie:
0,5 dl. Rapsolie
2 tsk. Rød chili, finthakket
2 tsk. Hvidløg, finthakket
2 tsk. Ingefær, finthakket
Derudover:
Træspyd
Lime
Fremgangsmåde
Træspydene lægges i vand nogle timer før de skal bruges, så de ikke brænder når de kommer på grillen.
Hak chili, hvidløg og ingefær fint og rør ud i rapsolien. Lad det gerne stå og trække nogle timer.
Skær mango, squash og rødløg ud i stykker og sæt dem skiftevis på et spyd sammen med rejerne. Pensel dem med olien med chili, hvidløg og ingefær.
Kom dem på en grill ved høj varme i kort tid, til rejerne er færdigtilberedte. Dryp lidt lime over spydene.
Ingen kommentarer endnu