Hvide asparges med ramsløgssauce

Grillspyd med rejer og mango

Lækre spyd til grillen med rejer, mango, squash, og rødløg penslet med en olie med chili, ingefær og hvidløg.

Ingredienser
6 spyd

18 Store rejer
1 Mango
1 Squash
2-3 Rødløg, afhængigt af størrelse

Olie:
0,5 dl. Rapsolie
2 tsk. Rød chili, finthakket
2 tsk. Hvidløg, finthakket
2 tsk. Ingefær, finthakket

Derudover:
Træspyd
Lime

Fremgangsmåde
Træspydene lægges i vand nogle timer før de skal bruges, så de ikke brænder når de kommer på grillen.
Hak chili, hvidløg og ingefær fint og rør ud i rapsolien. Lad det gerne stå og trække nogle timer.
Skær mango, squash og rødløg ud i stykker og sæt dem skiftevis på et spyd sammen med rejerne. Pensel dem med olien med chili, hvidløg og ingefær.
Kom dem på en grill ved høj varme i kort tid, til rejerne er færdigtilberedte. Dryp lidt lime over spydene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvide asparges med ramsløgssauce