Fastelavnsboller med chokolade, remonce og vaniljecreme

Rimmet laks med ørredrogn, ponzumayo og pak choi

Asiatisk inspireret forret med rimmet laks, ørredrogn, ponzumayo, pak choi, forårsløg og agurk.

Ingredienser
2 pers.

200 g. Laks (skal have været frosset ned i mindst 24 timer)
1 tsk. Salt
1 tsk. Sukker
50 g. Ørredrogn
1 Agurk
1 Pak choi
1 Forårsløg

Ponzumayo:
1 Æggeblomme
1 tsk. Hvidvinseddike
2 spsk. Ponzu
1/2 tsk. Dijonsennep
Rapsolie (ca. 1,5 dl.)
Salt

Fremgangsmåde
Bland salt og sukker og drys det over din laks. Kom det i en lufttæt beholder og sæt på køl i mindst et døgn.
Skær det herefter i 8 passende skiver.
Lav 12 kugler af agurk med et parisiennejern. Skær pak choi og forårsløg i tynde strimler og læg det i isvand til det skal bruges, så det holder sig sprødt.

Ponzumayo:
Æggeblomme, dijonsennep, hvidvinseddike, ponzu og salt piskes sammen. Hæld konstant en tynd stråle olie i, mens der fortsat piskes til du har en tyk og sprøjtefast mayo. Fyld på sprøjtpose og læg på køl til den skal bruges.

Anret, som på billedet med 4 stykker laks, 6 kugler agurk, dutter af ponzumayo, ørredrogn og kom et par strimler forårsløg og pak choi rundt omkring på tallerkenen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller med chokolade, remonce og vaniljecreme