Ramen med oksekød

Asiatiske tacos med hoisin gris og grønt

Asiatiske tacos med hoisinmarineret gris, pak choi, agurk, syltet gulerod, forårsløg, chili, persille og peanuts.

Ingredienser
8 stk.

8 Tacos
1 Pak choi
1/2 Agurk
2 Gulerødder
1 Rød chili
2 Forårsløg
3 spsk. Peanuts
2 Limefrugter til servering
400 g. Nakkekoteletter

Marinade til kødet:
1/2 dl. Hoisin
2 spsk. Soya
2 spsk. Mørk sirup
2 spsk. Limesaft
1 spsk. Østersauce
1 tsk. Sesamolie

Syltelage:
1 dl. Vand
1 dl. Sukker
1 dl. Eddike

Fremgangsmåde
Kom ingredienser til syltelage i en kasserolle og kog det op. Lad det herefter køle af.
Snit pak choi, chili og forårsløg fint. Agurk og gulerødder skæres i julienne. Den afkølede syltelage hældes over gulerødderne. Lime skæres i både, persille plukkes og peanuts hakkes – og gemmes til servering.
Ingredienser til marinaden røres sammen om kommes på en pande ved middelhøj varme, hvor det skal reducere og tykne. Imens skæres nakkekoteletter i strimler og steges af ved høj varme på en pande. Når marinaden er reduceret, kommes det stegte kød på, som vendes i marinaden. Lad det gerne blive herpå nogle minutter, så kødet bliver glaseret godt heri.
Varm tacos på en pande og fyld dem med alle de lækre grøntsager og marineret gris. Top med chili, forårsløg og hakkede peanuts.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramen med oksekød