Nøddebund med chokoladeganache, brombær og figner

Tacos med gris, salsa og jalapenos

Tacos med braiserede svinekæber, flæskesvær, guacamole, salsa og jalapenos.

Ingredienser
2 pers.

8 Tacos
400 g. Svinekæber
50 g. Flæskesvær
1/2 Spidskål
2 Forårsløg
2 Jalapenos

Guacamole:
2 Avocadoer
1/2 Rødløg
1 Fed hvidløg
4-6 cherrytomater, afhængigt af størrelse
1/2 Håndfuld bredbladet persille
Saft og skal fra 1/2 Lime
1/2 tsk. Stødt spidskommen
1 knsp. Cayennepeber
Salt og peber

Salsa:
Frisk tomatsalsa

Braiseringslage:
1 Løg
1 Gulerod
2 spsk. Tomatpuré
0,5 l. Øl
Vand
1 spsk. Spidskommen
1 spsk. Koriander
1 spsk. Paprika
1 spsk. Løgpulver
1 spsk. Chilipulver
1 tsk. Røget paprika
1 tsk. Cayennepeber
1/4 tsk. Kanel

Fremgangsmåde
Fjern hinder på svinekæberne og drys dem med salt på begge sider. Kom rapsolie i en gryde og brun kæberne af. Tag dem herefter op igen.
Hak løg og gulerod, og brun dem af i gryden. Skub grøntsagerne til side og rist tomatpuré af.
Kom alle krydderierne på og rist dem af i ca. 1 minut. Kom herefter svinekæberne tilbage i gryden med grøntsager, og hæld øl på. Hæld herefter vand på til det dækker. Kom låg på og lad det simre i ca. 2 timer, hvorefter låget tages af, så væsken reducerer. Smag til med salt og peber og riv kødet fra hinanden i strimler.

Hak spidskål fint, og skær forårsløg og jalapenos i tynde skiver. Flæskesvær hakkes i mindre stykker.

Guacamole:
Hak rødløg, cherrytomater og persille fint. Mos avocadoerne, pres hvidløg og kom krydderierne i. Vend godt sammen.

Salsa laves.

Dine tacos samles med guacamole i bunden, snittet spidskål, braiserede svinekæber og salsa. De toppes med forårsløg, flæskesvær og jalapenos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøddebund med chokoladeganache, brombær og figner