Andetacos med mangosalsa
Jeg elsker and, men spiser det alt for sjældent! Jeg synes det kan være svært at finde i supermarkederne, når det ikke er jul. Men det er det heldigvis nu, og derfor vil jeg lave nogle lækre retter med and de kommende uger. Den første ret blev disse tacos med andebryst, rød spidskål, mangosalsa og forårsløg, som smagte vidunderligt.
Ingredienser
6 stk.
6 Små tacos
1/3 Rød spidskål
Forårsløg
1 Mango
1/2 Rød chili
En lille håndfuld bredbladet persille
1/2 spsk. Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
2 Andebryster (mine var på 600 g.)
1 spsk. Spidskommen
1 tsk. Stødt koriander
1 tsk. Løgpulver
1/2 tsk. Røget paprika
1/2 tsk. Cayennepeber
Andet:
Limefrugter
Cremefraiche
Fremgangsmåde
Riv rød spidskål på mandolinjern eller snit det fint. Læg det i vand og sæt på køl, imens du laver de andre ting. Så bliver det sprødt og lækkert.
Mango skæres i små tern, chili og persille hakkes fint. Vend det med olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Snit forårsløg fint.
Andebrysterne pudses og skindet ridses. Læg dem på skindsiden på en kold pande og skru op for varmen. Når skindet er sprødt og gyldent steges brystet kort af på den anden side.
Bland krydderierne og gnid andebrysterne ind i det. Bag færdig i ovn ved 180 grader i 15 min.
Lad dem trække og skær herefter i tynde, mundrette skiver.
Varm dine tacos på en pande og anret dem med rød spidskål, skiver af andebryst, mangosalsa og forårsløg. Server med lime og creme fraiche.
Ingen kommentarer endnu