Salat med brombær, figner og valnødder

Fish tacos med guacamole og syrlig gulerod

Hjemme hos os elsker vi tacos, og jeg elsker at eksperimentere med forskellige slags. Denne udgave er med guacamole, friteret fisk, rød spidskål, syrlig gulerod, forårsløg, chili og lime.

Ingredienser
8 stk.

200 g. Torsk, lyssej eller lign.
1 Æg
40 g. Panko
30 g. Mel
Salt og peber
1/2 l. Rapsolie

8 Små tacos
1/4 Rød spidskål
4 Gulerødder, skåret i julienne
2 Forårsløg
1 Rød chili
En håndfuld bredbladet persille
3 spsk. Hvidvinseddike
2 Lime

Guacamole:
2 Avocadoer
1/2 Rødløg
1 Fed hvidløg
4-6 cherrytomater, afhængigt af størrelse
1/2 Håndfuld bredbladet persille
Saft og skal fra 1/2 Lime
1/2 tsk. Stødt spidskommen
1 knsp. Cayennepeber
Salt og peber

Fremgangsmåde
Start med snitte spidskål, forårsløg og chili fint. Gulerødder skæres i julienne og vendes i hvisvinseddike.
Sæt grøntsagerne til side.
Varm rapsolie op i en pande til 180 grader. Imens skæres fisken i mundrette stykker og vendes i mel/salt/peber, æg og panko og kommes i den varme olie. Stykkerne vendes undervejs og er færdige når de er gyldne. Læg dem på et stykke køkkenrulle og drys med salt.
Pas på med at komme for mange stykker fisk i på én gang, da det vil sænke temperaturen på olien. Hold evt. øje med den undervejs ved hjælp af et termometer.
Varm dine tacos på en pande.

Guacamole:
Snit rødløg, cherrytomater og persille fint. Mos avocadoerne, pres hvidløg og kom de øvrige ingredienser i. Vend godt sammen.

Server dine fish tacos med guacamole, rød spidskål, syrlig gulerod, forårsløg og rød chili. Dryp med limesaft.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med brombær, figner og valnødder