Gyoza med svampe

Salat med brombær, figner og valnødder

En skøn efterårssalat med figner, brombær, feta, karamelliserede valnødder og balsamico glace.

Ingredienser
75 g. Feldsalat
120 g. Brombær
3 Finger
75 g. Feta
40 g. Valnødder
1 tsk. Smør
1 spsk. Honning
Et nip salt
Balsamico glace

Fremgangsmåde
Rist valnødder på en varm, tør pande. Tilsæt smør og honning, lad det smelte og vend valnødderne rundt i karamellen. Flyt dem til et stykke bagepapir, drys med salt og lad dem køle af herpå.
Imens anrettes feldsalat på et fad. Hæld balsamico glace over salaten og top med brombær, feta og figner i skiver. Til sidst kommes de karamelliserede valnødder på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyoza med svampe