Hindbærcheesecake med ganache

Gyoza med svampe

Lækre smagsfulde gyozaer med svampe og grønt.

Ingredienser
ca. 50 stk.

1 Pakke gyozadej
200 g. Svampe (jeg bruger shiitake og portobello)
100 g. Spidskål
80 g. Gulerod
1 Forårsløg
1 Rød chili, afhængigt af styrke
1 Løg
2 Fed hvidløg
1 spsk. Revet ingefær
2 spsk. Soya
1 spsk. Østerssauce
1 spsk. Riseddike
1 tsk. Fishsauce
1 tsk. Sesamolie
2 spsk. Hvedemel

Olie til stegning
Lidt under en dl. vand til en stegning (de skal steges over 2 eller 3 omgange)
Lidt fintsnittet forårsløg til pynt

Fremgangsmåde
Svampe og løg hakkes helt fint og steges af i olie på en varm pande til det har konsistens som en duxelle. Imens ordnes de resterende grøntsager. Spidskål, chili, forårsløg og hvidløg snittes fint, gulerødder skæres i mini tern og ingefær rives. De stegte svampe og de finthakkede grøntsager kommes i en skål med alle de asiatiske saucer, og vendes sammen til en ensartet masse.
Til sidst vendes mel i.
Læg et stykke gyozadej i din hånd og læg en lille spiseske af fyld i midten. Kom lidt vand på dine fingre, dup det langs kanten på dejen og fold din gyoza.
Varm en pande op og kom lidt olie på. Steg dine gyozaer på bunden. Når de har fået farve tilsættes vand. Sæt låg på og lad dem stå og dampe i nogle minutter til vandet er fordampet.
Server med soya, ponzu eller lign.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærcheesecake med ganache