Bagt græskar med parmesan, chili og forårsløg

Salat med figner, burrata og parmaskinke

En skøn efterårssalat, der smager lige så godt som den ser ud! En perfekt kombination af søde figner, saltet parmaskinke, fed burrata og syrlig balsamico.

Ingredienser
1 Hoved rød hjertesalat
2 Store figner
1 Burrata
3 Skiver parmaskinke
35 g. Mandler
Rød skovsyre
Balsamico glace

Fremgangsmåde
Kom mandler på en bageplade med bagepapir, og rist dem i ovnen ved 200 grader i 6-8 minutter. Lad dem herefter køle af.
Snit hjertesalat i grove stykker, og fordel det på et fad. Figner deles i kvarte og lægges på salaten.
Riv parmaskinke i mindre stykker og fordel dem. Burrataen fordeles ligeledes i mindre stykker.
Hak mandler groft og drys dem over. Hæld til sidst balsamico glace over salaten og top med rød skovsyre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt græskar med parmesan, chili og forårsløg