Salat med blodappelsin, fennikel og urter

Ramen med oksekød

Mit bud på en ramen med oksekød, pak choi, enoki, forårsløg, æg og sesam.

Ingredienser
2 pers.

6 dl. Oksefond (helst hjemmelavet)
3 spsk. Miso paste
1 spsk. Fishsauce
3-6 spsk. Soya (afhængigt af hvor salt fonden er – smages til)
Saft fra 1/2 lime

150 g. Ramen nudler
1 Æg
1 Pak choi
1 Forårsløg
100 g. Enoki
250 g. Oksekød (flanksteak, tykstegsbøffer, filet eller lign.)
1 tsk. Sort sesam

Fremgangsmåde
Oksefond koges op og smages til med miso paste, fishsauce, soya og limesaft. Tilsæt mere af noget, hvis du synes det er nødvendigt.
Æg koges i ca. 7 minutter, afhængigt af størrelse. Det pilles og deles på midten.
Forårsløg snittes, bunden skæres af pak choi og enoki.
Oksekød steges medium-rare i olie og smør på en varm pande. Lad kødet trække inden det skæres i tynde skiver.
Imens koges nudler i ramensuppen, som straks kommes i skåle med æg, pak choi, forårsløg, enoki og skiver af oksekød. Æggene drysses med sort sesam.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med blodappelsin, fennikel og urter