Ramen med oksekød

Mit bud på en ramen med oksekød, pak choi, enoki, forårsløg, æg og sesam.
Ingredienser
2 pers.
6 dl. Oksefond (helst hjemmelavet)
3 spsk. Miso paste
1 spsk. Fishsauce
3-6 spsk. Soya (afhængigt af hvor salt fonden er – smages til)
Saft fra 1/2 lime
150 g. Ramen nudler
1 Æg
1 Pak choi
1 Forårsløg
100 g. Enoki
250 g. Oksekød (flanksteak, tykstegsbøffer, filet eller lign.)
1 tsk. Sort sesam
Fremgangsmåde
Oksefond koges op og smages til med miso paste, fishsauce, soya og limesaft. Tilsæt mere af noget, hvis du synes det er nødvendigt.
Æg koges i ca. 7 minutter, afhængigt af størrelse. Det pilles og deles på midten.
Forårsløg snittes, bunden skæres af pak choi og enoki.
Oksekød steges medium-rare i olie og smør på en varm pande. Lad kødet trække inden det skæres i tynde skiver.
Imens koges nudler i ramensuppen, som straks kommes i skåle med æg, pak choi, forårsløg, enoki og skiver af oksekød. Æggene drysses med sort sesam.
Ingen kommentarer endnu