Vandmelonsalat med bulgur, agurk og urter
Vandmelonsalat med bulgur, agurk, rødløg, persille og mynte.
Ingredienser
1/3- 1/4 Vandmelon, afhængigt af størrelse
1/2 Rødløg
1/2 Agurk
1 dl. Bulgur
En stor håndfuld bredbladet persille
En lille håndfuld mynte
Saft fra 1 citron
3 spsk. Olivenolie
Salt og friskkværnetpeber
Fremgangsmåde
Skyl bulguren grundigt. Kog med med 2 dl. vand og en tsk. salt. Skru ned og lad det simre til det er færdigtilberedt.
Herefter køles bulguren ned i køleskab. Når bulguren er afkølet, vendes det med olivenolie, citronsaft, salt og peber.
Skær vandmelon ud i mundrette stykker. Agurk deles på midten, kernerne skabes ud og agurken skæres i mindre stykker.
Rødløg og persille hakkes fint. Vend vandmelon, agurk, rødløg og persille sammen med bulguren. Top med små mynteblade.
Ingen kommentarer endnu