Pasta med rejer og ærter i spinatsauce

Vandmelonsalat med bulgur, agurk og urter

Vandmelonsalat med bulgur, agurk, rødløg, persille og mynte.

Ingredienser
1/3- 1/4 Vandmelon, afhængigt af størrelse
1/2 Rødløg
1/2 Agurk
1 dl. Bulgur
En stor håndfuld bredbladet persille
En lille håndfuld mynte
Saft fra 1 citron
3 spsk. Olivenolie
Salt og friskkværnetpeber

Fremgangsmåde
Skyl bulguren grundigt. Kog med med 2 dl. vand og en tsk. salt. Skru ned og lad det simre til det er færdigtilberedt.
Herefter køles bulguren ned i køleskab. Når bulguren er afkølet, vendes det med olivenolie, citronsaft, salt og peber.
Skær vandmelon ud i mundrette stykker. Agurk deles på midten, kernerne skabes ud og agurken skæres i mindre stykker.
Rødløg og persille hakkes fint. Vend vandmelon, agurk, rødløg og persille sammen med bulguren. Top med små mynteblade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med rejer og ærter i spinatsauce