Sandwich med parmaskinke og mozzarella

Bulgursalat med tomat og agurk

En frisk bulgursalt med tomat, agurk, persille og rødløg der kan bruges som tilbehør til diverse retter.


Ingredienser

1 dl. Bulgur
2 spsk. Tomatpuré
2 spsk. Olivenolie
Saft fra 1 citron
10 Cherrytomater
1/2 Agurk
1/2 Rødløg
Et bundt persille
Salt og friskkværnet peber


Fremgangsmåde

Kog 1 dl. bulgur og lad det køle af.
Rør tomatpuré, olivenolie og citronsaft sammen med bulguren.
Hak rødløg og persille fint og vend det i.
Skær agurk og cherrytomat i små stykker og vend det i bulgursalaten. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandwich med parmaskinke og mozzarella