Dessert med hindbærmousse, lakridsganache og hvid chokolade

Tabouleh

Tabouleh er en frisk, syrlig og smagfuld libanesisk salat, som består af bulgur, tomat, rødløg, mynte og en masse persille. Herefter vendes salten med olivenolie og citronsaft.
Server den sammen med andre mellemøstlige retter eller blot som tilbehør til din aftensmad.


Ingredienser

1/2 dl. Bulgur
1 dl. Vand

100 g. Cherrytomater
1 Rødløg
1 spsk. Mynte, hakket
1 Bundt bredbladet persille, hakket
3 spsk. Olivenolie
Saft fra 1-2 citroner, afhængigt af størrelse
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Kog bulgur og lad det herefter køle af.
Skær cherrytomater i små stykker og hak rødløg, mynte og bredbladet persille fint.
Bland det sammen med bulgur og vend det med olivenolie og citronsaft. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dessert med hindbærmousse, lakridsganache og hvid chokolade