Grøn salat med radiser og blomster
En simpel grøn sommersalat vendt i vinaigrette med ærter, radiser, dild og en masse spiselige blomster.
Ingredienser
75 g. Blandet salat
4 Radiser
50 g. Ærter, bælgede
En håndfuld dild
Blandede spiselige blomster (jeg har brugt blomster fra tallerkensmækkere, skovsyre, appelsintagetes, ramsløg og hornvioler)
Vinaigrette:
3 spsk. Olivenolie
2 spsk. Æbleeddike
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. Honning
Salt og peber
Fremgangsmåde
Riv radiser helt tyndt på et mandolinjern. Kom dem i isvand og sæt på køl til de skal bruges. Bælg ærterne.
Rør alle ingredienserne til vinaigrette sammen til en ensartet dressing.
Fordel den grønne salatblanding ud på et fad/skål og hæld vinaigrette over. Top med radise crudité, ærter, dild og fordel de spiselige blomster herpå.
Ingen kommentarer endnu