Grillspyd med rejer og mango

Grøn salat med radiser og blomster

En simpel grøn sommersalat vendt i vinaigrette med ærter, radiser, dild og en masse spiselige blomster.

Ingredienser
75 g. Blandet salat
4 Radiser
50 g. Ærter, bælgede
En håndfuld dild
Blandede spiselige blomster (jeg har brugt blomster fra tallerkensmækkere, skovsyre, appelsintagetes, ramsløg og hornvioler)

Vinaigrette:
3 spsk. Olivenolie
2 spsk. Æbleeddike
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. Honning
Salt og peber

Fremgangsmåde
Riv radiser helt tyndt på et mandolinjern. Kom dem i isvand og sæt på køl til de skal bruges. Bælg ærterne.
Rør alle ingredienserne til vinaigrette sammen til en ensartet dressing.
Fordel den grønne salatblanding ud på et fad/skål og hæld vinaigrette over. Top med radise crudité, ærter, dild og fordel de spiselige blomster herpå.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillspyd med rejer og mango