Asparges med hollandaise, ørredrogn og urter

Salat med jordbær, ærter og asparges

En simpel, men virkelig lækker sommersalat med jordbær, ærter, asparges, tallerkensmækkere og blomster.

Ingredienser
350 g. Jordbær
500 g. Ærter i bælg
10 Grønne asparges
Tallerkensmækkere
Blomster fra skovsyre

Fremgangsmåde
Knæk bunden af de grønne asparges. Kog dem i saltet vand i ca. 1 minut, afhængigt af tykkelsen – og læg dem direkte i isvand. Imens de afkøles, bælges ærterne og jordbær skæres i mundrette stykker.
Asparges skæres i mindre stykker (ca. samme størrelse som ærterne) og vendes sammen med jordbær og ærter i en skål.
Anret med tallerkensmækkere og blomster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asparges med hollandaise, ørredrogn og urter