Cheesecake med citron og lakrids

Salat med asparges, friske ærter og radiser

Jeg elsker denne tid på året, hvor skønne grøntsager som asparges, friske ærter og radiser igen er at finde i butikkerne. Derfor har jeg lavet en lækker forårs salat med netop de grøntsager, på en bund af hjertesalat vendt i sennepsvinaigrette og toppet med karse.

Ingredienser
2 Små hoveder hjertesalat
70 g. Friskbælgede ærter
15 Grønne asparges
3-5 Radiser (Afhængigt af hvilken slags du bruger)
Karse
Tallerkensmækker

Vinaigrette:
4 spsk. Olivenolie
3 spsk. Hvidvinseddike/æbleeddike
2 tsk. Akaciehonning
1 ½ tsk. Grov sennep
Salt og peber

Fremgangsmåde
Bland ingredienserne til din vinaigrette. Snit hjertesalat og vend det i vinaigretten. Lad det stå på køl imens grøntsagerne forberedes.
Bælg dine ærter og riv radiser på mandolinjern (eller snit dem fint). Asparges snittes skråt i 3-4 stykker, afhængigt af størrelse, og blancheres.
Anret salaten med ærter, radiser og asparges. Top med lidt karse og tallerkensmækker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med citron og lakrids