Salat med hvide asparges, radiser og ærter

En lækker, frisk forårssalat med hvide asparges, radiser, ærter og hornvioler.
Ingredienser
75 g. Salatmix
20 g. Ærteskud
8 Sukkerærter
6 Hvide asparges
4 Radiser
Hornvioler
Marinade til salaten:
3 spsk. Olivenolie
1 spsk. Hvidvinseddike
1 tsk. Honning
Fremgangsmåde
De hvide asparges skrælles (hovedet må ikke skrælles) og bunden skæres af.
Kog dem i letsaltet vand i 2-6 minutter – afhængigt af størrelsen på dem.
Dryp dem af og lad dem køle af, imens du gør resten klar.
Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend salten heri. Kom salaten på et fad og fordel ærteskud herpå.
Del sukkerærter på midten, skær radiser i tynde skiver og skær de hvide asparges i mundrette stykker. Kom det på salten og pynt med hornvioler.
Ingen kommentarer endnu