Cocktail med hyldeblomst og citron

Salat med jordbær, asparges, feta og pinjekerner

En dejlig frisk sommersalat med rucola, jordbær, grønne asparges, agurk, feta og ristede pinjekerner – som en vendt i en limedressing.

Ingredienser
60 g. Rucola
8 Grønne asparges
8-10 Jordbær, afhængigt af størrelsen
12 Kugler agurk, svarende til ca. 1/2 agurk
25 g. Feta
15 g. Pinjekerner
Hvide hornvioler

Marinade:
1 1/2 spsk. Olivenolie
1 1/2 spsk. Limesaft
1 tsk. Honning

Fremgangsmåde
Sæt en gryde med vand over. Kom lidt salt i vandet. Skær asparges i mundrette stykker og kom dem i det let kogende vand ca. 1 minut og kom dem herefter i isvand, så tilberedningen stoppes.
Lav kugler af agurk med et parisiennejern og del jordbær i kvarte.
Kom pinjekerner på en pande ved middel varme og rist dem til de er gyldne. Lad dem køle af.
Imens røres ingredienserne til marinaden sammen og vendes med rucola, som anrettes på et fad. Fordel grønne asparges, jordbær og agurk her på.
Smuldr feta ud over og top med ristede pinjekerner og hornvioler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocktail med hyldeblomst og citron