Tacos med rejer, mangosalsa og avocado

Salat med nektarin, hindbær og ærter

En dejlig sød/syrlig sommersalat med rucola, nektarin, hindbær, mozzarella, friske ærter, balsamico glace og ristede pinjekerner.

Ingredienser
75 g. Rucola
1 Nektarin
100 g. Hindbær
125 g. Mini mozzarella
50 g. Friskbælgede ærter
15 g. Pinjekerner
Balsamico glace

Fremgangsmåde
Rist pinjekerner på en tør pande og lad dem køle af.
Skyl rucola og fordel det på et fad. Skær en nektarin i tynde både og fordel dem på rucolaen med hindbær, mini mozzarella og friskbælgede ærter. Hæld balsamico glace ud over salaten og top med de ristede pinjekerner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tacos med rejer, mangosalsa og avocado