Kokospavlova med passionsfrugtcurd og mango

Salat med hindbær, feta og pinjekerner

Fantastisk sommersalat med friske hindbær, grønne asparges, græsk feta, rødløg og ristede pinjekerner. Perfekt tilbehør til grillmad og andre sommerretter.

Ingredienser
1 Lille hoved hjertesalat
10 Grønne asparges
1/2 Rødløg
125 g. Hindbær
80 g. Græsk feta
2 Spsk. Ristede pinjekerner


Fremgangsmåde

Rist pinjekerner på en pande og lad dem køle af. Imens snittes hjertesalat og lægges som en bund. Asparges blancheres og skæres i mundrette stykker. Rødløg skæres i tynde skiver. Anret det hele med hindbær og feta, og drys til sidst med ristede pinjekerner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokospavlova med passionsfrugtcurd og mango