Græskarkage med valnødder og cream cheese frosting

Tærte med spinat og feta

Nem vegetarisk tærte med spinat og feta, der er god som både aftensmad og frokost – eller til madpakken. Den kan sagtens holde et par dage i køleskabet.

Ingredienser
1 Rulle tærtedej
2 Bananskalotteløg
2 Fed hvidløg
300 g. Babyspinat
1 1/2 tsk. Timian
150 g. Feta
2 Små æg
Parmesan
Salt og friskkværnet peber

Derudover:
Tærteform 35×11 cm.

Fremgangsmåde
Snit skalotteløg og hvidløg fint. Sauter det på panden med frisk timian og tilsæt babyspinat lidt ad gangen (det svinder ind undervejs). Smag til med salt og friskkværnet peber.
Skær tærtedejen til så den passer til formen. Prik huller i bunden med en gaffel.
Forbag tærtebunden i ca. 10 minutter ved 180 grader.
Herefter fordeles spinat og smuldret feta skiftevis på den forbagte tærtedej. Pisk æg og hæld det over spinat og feta. Til sidst rives parmesan over tærten. Bag den færdig ved 180 grader i ca. 35 minutter eller til den er let gylden.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarkage med valnødder og cream cheese frosting