Tærte med laks og asparges
Nem og lækker tærte med laks, som er toppet med grønne asparges, der giver den et fint udtryk.
Server den til frokost eller aftensmad med en god salat til.
Ingredienser
1 Rulle tærtedej
225 g. Laks
9-10 Grønne asparges (afhængigt af størrelse)
1 Løg
1 Fed hvidløg
3 Æg
1/2 dl. Creme fraiche
1 tsk. Frisk timian
Salt og friskkværnet peber
Andet:
Aflang tærteform
Fremgangsmåde
Skær tærtedejen til så den passer til formen. Forbag den i i ca. 10 minutter ved 180 grader.
Snit løg og hvidløg fint. Steg det på panden med frisk timian, uden det tager farve. Imens skæres laks i mundrette stykker.
Pisk æggene sammen med creme fraiche, salt og friskkværnet peber.
Herefter fordeles løg/timian, æggemasse og stykker i den forbagte tærte. Til sidst lægges grønne asparges på toppen, og tærten bages færdig i ovnen ved. 180 grader i ca. 35 minutter, eller til den er gylden.
Ingen kommentarer endnu