Gulerodskage med cheesecake mousse og passionsfrugt gelé

Tærte med laks og asparges

Nem og lækker tærte med laks, som er toppet med grønne asparges, der giver den et fint udtryk.
Server den til frokost eller aftensmad med en god salat til.

Ingredienser
1 Rulle tærtedej
225 g. Laks
9-10 Grønne asparges (afhængigt af størrelse)
1 Løg
1 Fed hvidløg
3 Æg
1/2 dl. Creme fraiche
1 tsk. Frisk timian
Salt og friskkværnet peber

Andet:
Aflang tærteform

Fremgangsmåde
Skær tærtedejen til så den passer til formen. Forbag den i i ca. 10 minutter ved 180 grader.
Snit løg og hvidløg fint. Steg det på panden med frisk timian, uden det tager farve. Imens skæres laks i mundrette stykker.
Pisk æggene sammen med creme fraiche, salt og friskkværnet peber.
Herefter fordeles løg/timian, æggemasse og stykker i den forbagte tærte. Til sidst lægges grønne asparges på toppen, og tærten bages færdig i ovnen ved. 180 grader i ca. 35 minutter, eller til den er gylden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodskage med cheesecake mousse og passionsfrugt gelé