Kanelkage med kaffecreme

Frisk tomatsalsa

Denne friske tomatsalsa laver jeg altid når vi spiser mexicansk mad, da det er en helt anden oplevelse end at købe salsa på glas fra supermarkedet. Det kan jeg faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har gjort. Når det er så nemt, hurtigt og lækkert at lave sin egen, hvorfor så ikke gøre det?
Jeg spiser ikke selv koriander, men det er oplagt at erstatte persillen med, hvis man er til det. Sommetider har jeg også brugt salsaen i det italienske køkken, hvor jeg blot har erstattet persillen med basilikum. Mulighederne er mange.

Ingredienser
1 Bakke cherrytomater (200 g.)
1/2 Rødløg
1 Håndfuld bredbladet persille
1 Spsk. Olivenolie
Saft og skal fra 1/2 lime
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Del tomaterne i små tern.
Rødløg og persille hakkes fint, og blandes med tomaterne.
Tilføj limesaft, skal og olivenolie, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelkage med kaffecreme