Krydret kage med creme cheese frosting og frisk æble

Græsk salat

I sommerferien var min kæreste jeg i Grækenland, hvor vi boede lidt uden for Athen. Det var min første gang i Grækenland, og her fik jeg virkelig øjnene op for hvor fantastisk ægte græsk mad smager! En af dagene i Athen købte jeg nogle forskellige græske krydderier, heriblandt det krydderi som grækerne drysser udover græsk salat. Det har betydet, at jeg har lavet græsk salat væsentlig oftere end før, fordi det smager som at sidde på en græsk restaurant, når salaten får det helt rigtige krydderi på. Og så er den både nem og hurtig at lave!

Ingredienser
4 tomater
1 rødløg
1/2 agurk
1/2 grøn peberfrugt
1/2 rød peberfrugt
200 g. kalamata oliven
200 g. ægte græsk feta
1 tsk. græsk salat krydderi (Kan erstattes med oregano)
Olivenolie

Fremgangsmåde
Tomaterne skæres i store både, rødløg og peberfrugter skæres i skriver. Agurken skæres over på midten, kernerne i midten fjernes og den skæres i skiver. Fetaen skæres i tern.

Grøntsager, feta og oliven blandes i en skål – hæld en smule olivenolie ud over salaten og drys til sidst med krydderi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydret kage med creme cheese frosting og frisk æble