Chokolade pavlova med jordbærcoulis

Salat med søde kartofler og kikærter

En skøn salat med søde kartofler, sprøde kikærter, græsk feta, frisk persille og et lille spark fra den røde chili. Perfekt tilbehør til sommerens grillmad eller blot som tilbehør til din aftensmad.

Ingredienser

4 Søde kartofler (350-400 g.)
1 Rød chili
1 Spsk. Olivenolie
1 Spsk. Citronsaft
70 g. Græsk feta
En god håndfuld persille

70 g. Kikærter
1 tsk. Olivenolie
1/3 tsk. Spidskommen
1/3 tsk. Paprika
Salt og peber

Fremgangsmåde

Vend kikærter i olivenolie og krydderier, og bag i ovn ved 180 grader i ca. 20 min.
Skræl 4 søde kartofler og skær dem i mundrette stykker. Steg dem i olie på panden.
Når kartoflerne har fået farve og er møre tages de af panden, så de kan køle af. Vend dem herefter med olivenolie, citronsaft, finthakket chili og persille. Når kikærterne er bagt færdige og er afkølede vendes de ligeledes i salten.
Til sidst smuldres feta ud over og vendes forsigtigt rundt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade pavlova med jordbærcoulis