Krustade med stenbidderrogn, creme fraiche og urter

Espresso Martini med saltkaramel

Espresso martini er min yndlings cocktail, og denne version med saltkaramel smager også helt vidunderligt. Den er perfekt som erstatning for en dessert.

Ingredienser
2 stk.

12 cl. Khalua
12 cl. Vodka
15 cl. Espresso (afkølet)
6 cl. Saltkaramel sirup (jeg bruger den fra Monin)
En stor håndfuld isterninger

Derudover:
Kaffebønner

Kom alle ingredienser i en en shaker og ryst nogle minutter til du har en tyk skum på toppen. Hæld på afkølede martiniglas og top med 3 kaffebønner på skummet på hver cocktail.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krustade med stenbidderrogn, creme fraiche og urter