Cheesecake med yuzu og sort sesam

Lobster roll med spicy tomatstøv og urter

De lækreste lobster rolls med spicy tomatstøv, purløg og brøndkarse.

Ingredienser
2 stk.

2 Brioche hotdogbrød
Purløg
Brøndkarse

Jomfruhummersalat:
300 g. Jomfruhummerhaler m. skal
1 Skalotteløg
Skal fra 1 citron
5 spsk. Creme fraiche 38%
7 spsk. Mayo (helst hjemmelavet)
1 spsk. Finthakket purløg
En håndfuld dild
Salt og peber

Spicy tomatstøv:
2 Tomater
1/5 tsk. Cayennepeber
1/4 tsk. Fint salt

Fremgangsmåde
Spicy tomatstøv:
Skær tomaterne i ultra tynde skiver og læg dem på et stykke bagepapir. Bag dem ved 60 grader 10 timer (eller endnu længere, hvis skiverne ikke er HELT tynde). De er færdige når de er helt tørre, og kan knækkes over.
Lad dem køle af og blend dem herefter i en minihakker med salt og cayennepeber. Sigt det, så du får de lidt grovere stykker sorteret fra, og kun har “støv” tilbage.

Jomfruhummersalat:
Kog jomfruhummerhaler i 2-3 minutter, afhængigt af størrelsen. Kom dem herefter i isvand, så tilberedningen stoppes.
Pil dem og fjern tarmen. Skær dem herefter i mindre stykker.
Hak skalotteløg, purløg og dild fint. Vend det med stykkerne af jomfruhummerhaler sammen med mayo, creme fraiche og citronskal. Smag til med salt og peber.

Briochebrødene bages i ovn efter anvisning. Lad dem herefter køle af. Fyld dem med jomfruhummersalat og drys med spicy tomatstøv, finthakket purløg og top med brøndkarse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med yuzu og sort sesam