Lobster roll med spicy tomatstøv og urter

Grønkålssalat med kumquat, æble og hasselnødder

Grønkålssalat vendt i vinaigrette med kumquat, æble, ristede hasselnødder og appelsintagetes.

Ingredienser
100 g. Grønkål
1/2 Æble
2 Kumquats
20 g. Hasselnødder
Appelsintagetes

Vinaigrette:
1 tsk. Honning
2 tsk. Dijonsennep
3 spsk. Æbleeddike
4 spsk. Olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde
Kom hasselnødder på en bageplade med bagepapir og rist dem i ovnen ved 160 grader i ca. 15 minutter, eller til de er gyldne. Gnid dem herefter i et tørt viskestykker til skallerne falder af. Lad dem køle af og hak dem herefter groft.
Rør ingredienser til vinaigrette sammen. Hak grønkål, hæld marinade over og masser det ind i grønkålen nogle minutter.
Skær kumquat i tynde skiver og æble i tynde både. Kom begge dele i grønkålen og top med hasselnødder og appelsintagetes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lobster roll med spicy tomatstøv og urter