Rejemad med vagtelæg, dildmayo og tomater

Stegt spidskål med parmesan og ristede hasselnødder

Stegt spidskål med parmesan og ristede hasselnødder – et af mine absolutte favorit tilbehør.

Ingredienser
1 Spidskål
15 g. Hasselnødder
10 g. Parmesan

Rapsolie
25 g. Smør

Fremgangsmåde
Rist hasselnødderne i ovnen ved 160 grader i ca. 15 minutter, eller til de er gyldne. Herefter fjerne skallerne og de køles af. Herefter hakkes de groft.
Del et spidskål i fire stykker. Steg dem af på begge sider i rapsolie på en pande ved høj varme. Skru herefter ned for varmen og tilsæt smør. Lad dem simre færdige heri.
Anret de stegte stykker spidskål på en tallerken og krydr med salt og peber. Riv parmesan over og top med de ristede hasselnødder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejemad med vagtelæg, dildmayo og tomater