Choux au craquelin med solbær og hvid chokoladecreme

Asiatisk burger med crispy kylling og sesammayo

Asiatisk burger med crispy kylling, grønt, sesammayo og sweet chili sauce.

Ingredienser
2 stk.

2 Brioche burgerboller
1 Stor gulerod
1/3 Agurk
1 Forårsløg
1 Hoved hjertesalat

2 Kyllingebryster
1 dl. Hvedemel
1 1/2 dl. Panko
1 Æg
Salt og peber

1 l. Rapsolie til fritering

Sweet chili sauce

Seseammayo:
1 dl. Mayo (gerne hjemmelavet)
2 spsk. Sesamolie
1 tsk. Sorte sesamfrø

Fremgangsmåde
Skær agurk og gulerod i julienne. Hak forårsløg fint og del hjertesalat i blade.
Rør sesamolie og sesamfrø sammen med mayo og sæt på køl.
Soigner kyllingebryster og bank dem flade mellem to stykker bagepapir. Vend dem i mel med salt og peber, æg og panko.
Friter de panerede kyllingebryster i en pande med rapsolie ved 180 grader til de er gyldne.
Imens steges skærefladen på burgerbollerne gyldne på en anden pande. Smør Nederste del af bollen med sesammayo og kom hjertesalat på. Læg den friterede kylling herpå og top med agurk, gulerod og forårsløg, og smør den øverste bolle med sweet chili sauce.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choux au craquelin med solbær og hvid chokoladecreme