Skumfiduser med kaffe, chokolade og hasselnødder

Okonomiyaki

Okonomiyaki er japanske kålpandekager med toppings. Jeg topper mine med hoisin sauce, japansk mayo, forårsløg, rød chili og ristede sesamfrø.

Ingredienser
4 stk.

3 Forårsløg
400 g. Spidskål
1,25 dl. Grøntsagsbouillon
5 Æg
200 g. Hvedemel
40 g. Panko
2 tsk. Salt

Olie til stegning

Toppings:
1 frisk rød chili
2 Forårsløg
Ristede sesamfrø, både lyse og sorte
Hoisin sauce
Japansk mayo (kewpie)

Fremgangsmåde
Snit spidskål og forårsløg helt fint, og kom det i en stor skål. Kom æg og grøntsagsbouillon i og rør sammen.
Tilsæt mel og panko, og rør det godt sammen til en “dej”. Til sidst kommes salt i.
Kom olie på en varm pande og læg 1/4 af dejen på. Tryk dejen ud på panden, så den er formet som en pandekage. Steg til den er gylden, vend den om og steg færdig på den anden side. Fortsæt på samme måde til alle pandekagerne er lavet. Imens pandekagerne steges hakkes forårsløg og chili fint. Sesamfrø ristes på en tør pande, til de lyse er gyldne.
Top de færdige pandekagerne med hoisin, japansk mayo, forårsløg, rød chili og ristede sesam frø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skumfiduser med kaffe, chokolade og hasselnødder