Brownie med baileysmousse og bær

Bagte gulerødder med za’atar og fetacreme

Bagte gulerødder med za’atar, ristede pinjekerner og persille på en bund af fetacreme.

Ingredienser
5-7 Gulerødder, afhængigt af størrelse
3 spsk. Olivenolie
4 spsk. Akaciehonning
4 spsk. Za’atar
Salt og peber

15 g. Pinjekerner
En håndfuld bredbladet persille

Fetacreme:
250 g. Puck feta
1 spsk. Neutral yoghurt
1 spsk. Citronsaft
1 tsk. Olivenolie
1 Lille fed hvidløg
Salt

Fremgangsmåde
Skræl gulerødderne og skær dem i tykke skiver på skrå. Kom dem på en bageplade med bagepapir. Hæld olivenolie og akaciehonning på. Drys med za’atar, salt og peber og vend det godt sammen med gulerødderne. Bag ved 180 grader i ca. 30 minutter, eller til de er møre. Lad dem køle af.

Rist pinjekerner ved middelhøj varme på en tør pande, til de er gyldne. Lad dem på køle af.
Hak persille groft.

Fetacreme:
Kom alle ingredienser i en blender og blend til du har en helt glat creme. Hvis den ikke vil køre ordentligt rundt, kan der tilføjes en ekstra spsk. yoghurt. Sæt på køl til den skal bruges, så cremen får lov til at “sætte” sig.

Smør fetacreme ud på en tallerken. Anret med de bagte gulerødder og top med ristede pinjekerner og hakket persille.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie med baileysmousse og bær