Honningbagte gulerødder med sesam og forårsløg

Honningbagte gulerødder med sesam og forårsløg. Nemt og lækkert tilbehør til aftensmaden.
Ingredienser
10 Gulerødder
1/2 dl. Honning
1 tsk. Citronsaft
1 tsk. Olivenolie
Salt og peber
25 g. Smør
1 tsk. Sesamfrø
1 tsk. Sorte sesamfrø
2 Forårsløg
Fremgangsmåde
Skræl gulerødderne og læg dem i et fad. Rør honning, citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen og vend gulerødder med det.
Fordel små stykker af smør på gulerødderne. Bag ved 200 grader i ca. 25 minutter, eller til de er møre, men stadig har bid.
Imens snittes forårsløg fint.
Drys de færdigbagte med begge slags sesamfrø og forårsløg.
Ingen kommentarer endnu