Salat med honningbagte gulerødder, feta og soyamandler

Den perfekte salat med søde gulerødder, syrlige granatæblekerner, salte soyamandler, feta og forårsløg.
Ingredienser
75 g. Feldsalat
1 Forårsløg
1/3 Granatæble
70 g. Feta
20 g. Mandler
2 spsk. Soya
1 1/2 spsk. Olivenolie
2-4 Gulerødder, afhængigt af størrelse
1/2 dl. Honning
1 tsk. Citronsaft
1 tsk. Olivenolie
Salt og peber
25 g. Smør
Fremgangsmåde
Gulerødder skrælles og skæres i stave. Rør honning, citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen og vend gulerødderne i. Læg dem i et fad med bagepair og fordel små stykker af smør på gulerødderne. Bag ved 200 grader i ca. 25 minutter, eller til de er møre, men stadig har bid.
Lad dem køle af imens resten af salaten laves.
Kom mandler og soya på en pande ved middel-høj varme, og rør jævnligt i dem indtil soyaen er væk. Lad dem køle af.
Vend feldsalten i olivenolie og anret det på et fad. Snit forårsløg fint og drys på salaten.
Anret de bagte gulerødder, granatæblekerner og soyamandler. Smuldr feta ud over salaten.
Ingen kommentarer endnu