Asiatiske tacos med hoisin gris og grønt

Salat med honningbagte gulerødder, feta og soyamandler

Den perfekte salat med søde gulerødder, syrlige granatæblekerner, salte soyamandler, feta og forårsløg.

Ingredienser
75 g. Feldsalat
1 Forårsløg
1/3 Granatæble
70 g. Feta
20 g. Mandler
2 spsk. Soya
1 1/2 spsk. Olivenolie

2-4 Gulerødder, afhængigt af størrelse
1/2 dl. Honning
1 tsk. Citronsaft
1 tsk. Olivenolie
Salt og peber
25 g. Smør

Fremgangsmåde
Gulerødder skrælles og skæres i stave. Rør honning, citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen og vend gulerødderne i. Læg dem i et fad med bagepair og fordel små stykker af smør på gulerødderne. Bag ved 200 grader i ca. 25 minutter, eller til de er møre, men stadig har bid.
Lad dem køle af imens resten af salaten laves.
Kom mandler og soya på en pande ved middel-høj varme, og rør jævnligt i dem indtil soyaen er væk. Lad dem køle af.
Vend feldsalten i olivenolie og anret det på et fad. Snit forårsløg fint og drys på salaten.
Anret de bagte gulerødder, granatæblekerner og soyamandler. Smuldr feta ud over salaten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asiatiske tacos med hoisin gris og grønt