Vandmelonsalat med bulgur, agurk og urter

Brownie med baileysmousse og bær

Den bedste brownie med cremet baileysmousse og friske bær.

Ingredienser
Brownie:
2 Æg
250 g. Sukker
110 g. Hvedemel
130 g. Smør
100 g. Mørk chokolade
2 spsk. Kakao
1/2 tsk. Bagepulver
1 knsp. Salt

Baileysmousse:
150 g. Lys chokolade
1 dl. Baileys
1 1/2 Blade husblas
3 Æggeblommer
2 1/2 dl. Fløde

Derudover:
Jordbær
Hindbær
Brombær

Fremgangsmåde
Brownie:
Smelt chokolade og smør i en kasserolle ved lav varme. Rør til en ensartet masse og lad det køle af.
I en skål piskes æg og sukker lyst og luftigt. Herefter piskes den afkølede chokolademasse i.
Bland de tørre ingredienser sammen, og sigt det i dejen og vend det sammen.
Kom i silikoneform eller smurt springform på 20 cm. og bag ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Lad bunden køle af, inden den vendes ud af formen.

Baileysmousse:
Udbød husblas.
Smelt chokolade over vandbad og lad det herefter køle af.
Imens koges baileys op i en kasserolle. Smelt husblas heri.
I en skål piskes æggeblommer lyse og luftige. Tilsæt den lune baileys imens der fortsat piskes. Vend nu den smeltede chokolade i lidt ad gangen.
Pisk fløden let og vend sammen med resten af massen. Kom i en bøtte og sæt på køl i nogle timer, eller til den har sat sig.

Smør den creme baileysmousse på den afkølede brownie. Top med en masse bær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandmelonsalat med bulgur, agurk og urter